Hoe het is begonnen

Over ons

Wij zijn Koen en Nardy en samen met Tim, onze oudste neef, runnen we de Tuynloodz. Wij, Koen en Nardy, wonen al verschillende jaren hier in het buitengebied van Beers. We genieten met volle teugen van het leven hier en proberen ons plekje iedere dag een stukje mooier en een stukje gezelliger te maken. De Tuynloodz maakt hier deel van uit. We willen je graag mee laten genieten van ons mooie plekje hier in de natuur.

Koen is al jarenlang actief in de tuinwereld. Samen met zijn team ontwerpt hij mooie tuinen, legt hij ze bij je aan, en zorgt hij voor het onderhoud. Hij houdt van aanpakken en is een echt buitenmens. Ook vind Koen kwaliteit en stijl belangrijk. Iets moet stevig zijn, het moet goed te gebruiken zijn, maar het moet ook mooi zijn. Dit zie je hopelijk ook terug in het ontwerp van de appartementen. Ook buiten rondom de appartementen kun je Koen zijn creativiteit terug vinden. De tuin is volledig naar eigen inzicht ingericht.

Nardy heeft zich meer bezig gehouden met de binnenkant. De inrichting en stijl zijn voornamelijk door Nardy verzorgd. Deze passie voor stijl, interieur, en creativiteit is iets wat Nardy al van jongs af aan heeft. Van het verkopen van leuke woon- en tuin accessoires vanuit haar eigen thuiswinkeltje, tot het volledig bedenken en inrichten van haar eigen huis evenals de huizen van vele van haar vrienden; als ze creatief bezig mag met ontwerp en interieur, dan is ze op haar best! Voor een goed stijladvies ben je altijd welkom!

Koen en Nardy wonen samen met hun twee kinderen en hun hond Goof in het huis tegenover de appartementen. Ze respecteren uw privacy en zullen zich dus niet vaak rondom de huisjes laten zien. Mochten ze je toch eens tegen komen in de tuin of rondom de appartementen, of als je ze juist nodig hebt, dan zullen ze zeker een praatje met je maken en vertellen over de Tuynloodz en de omgeving. Ook hond Goof vindt het niet erg om zo nu en dan eens geaaid te worden als hij weer eens door de boomgaard snuffelt.

Neef Tim kwam later om de hoek kijken. Hij was meteen erg enthousiast en wilde graag meehelpen met het opzetten en het runnen van het project “Tuynloodz”. Mede door zijn ervaring met het verhuren van appartementen in Madrid heeft Tim het stukje reserveringen voor zich genomen. Met hem heb je vast al contact gehad tijdens het boeken en voor dat je hier arriveerde. Ook Tim zal regelmatig rondom de huisjes te vinden zijn. Mocht je hem zien, aarzel dan niet om een praatje te maken. Ook via Whatsapp of via de telefoon is hij goed bereikbaar. Mocht er ooit iets zijn, dan kun je te allen tijden contact met hem opnemen!